Afdrukken

BIAmed

Het BIAmed programma

Wat houdt BIAmed in?
Het BIAmed- programma houdt in dat je gewicht verliest onder medische begeleiding door middel van een maaltijdvervanger. Dit programma is samengesteld door artsen en diëtisten, en wordt door hiervoor opgeleide diëtisten gebruikt in de praktijk. Voor sommige mensen met overgewicht kan het erg goed werken om de eerste kilo’s er af te krijgen met behulp van BIAmed.

Voor wie is BIAmed geschikt?BIAmed Logo NW
BIAmed is ontwikkeld voor mensen met overgewicht. Ook is het zeer geschikt voor diabeten. Onderzoek wijst uit dat de bloedsuikers en het gewicht van diabeten heel mooi kunnen zakken met het BIAmed programma.

Hoe werkt BIAmed?
In de eerste weken gebruikt u twee maaltijdvervangers per dag samen met één normale maaltijd. Vaak is dit de warme maaltijd. Na een aantal weken worden de maaltijdvervangers afgebouwd naar één keer per dag, met twee normale maaltijden. Wanneer er voldoende gewichtsverlies is behaald zal u uiteindelijk weer teruggaan naar een voedingspatroon met drie gezonde maaltijden.
Tijdens elk consult wordt er met de BIA-meter een meting gedaan. Hierop is te zien of het gewichtsverlies op de juiste manier wordt behaald en wat de gezondheidstoestand van de cliënt is. Zo wordt er goed in de gaten gehouden of de beoogde doelen behaald worden.

Over het algemeen vallen de meeste mensen, mits het programma goed wordt uitgevoerd, rond de 1 kg vet per week af.

Kosten
De kosten van de BIAmed producten worden meestal niet vergoed door de zorgverzekeraars. 


De kosten voor de maaltijdvervangers kunnen contant worden betaald of worden overgemaakt via de bank.

 

Voor meer informatie bekijk: www.biamed.com of bel of mail mij (telefoon: 06-36164667 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).